Over ons

Geschiedenis

 

Wij zijn brood & banketbakkerij Peter & Monique Coppens en bevinden ons in de Lindelaan te Helvoirt. In 1960 kwamen de eerste broden al op de plank. Na heel wat ambachtelijke jaren van Theo Coppens, namen wij in 1990 de bakkerij over.

Om de klant beter van dienst te kunnen zijn, besloten wij in 1999 om de winkel te verbouwen. Door deze verbouwing konden wij ons assortiment uitbreiden en kwam dit assortiment beter tot zijn recht.

 

Tot op heden wordt er elke nacht met veel vakmanschap en toewijding voor het vak op de meest ambachtelijke wijze vers brood en banket gemaakt. De laatste jaren is het assortiment dan ook flink gestegen. Broodsoorten waaronder de meergranen, het spelt en de desumsoorten staan bij ons tegenwoordig hoog in het vaandel.

Visie & werkwijze

 

Kenmerkend van ons bedrijf is dat zowaar alles zelf gemaakt wordt. Van grondstof naar taart en van krenten naar krentenbrood. Dit ambachtelijke proef je dan ook duidelijk in de producten terug.

 

Specialiteiten

 

Specialiteiten van ons zijn onder andere het krentenbrood, het worstenbrood, de Helvoirtse Leyer, de chocoladebollen en het

pomphuismixske.

 

 

Kom eens langs en proef de ovenheerlijke smaak van onze producten.

 

Lindelaan 44 - 5268 CD Helvoirt - 0411 641435 - info@bakkerijcoppens.nl © 2017 Bakkerij Coppens